Bakalauro mokslo maisto paslaugų valdymo
University of Technology, Jamaica (UTech)
Pagrindinė informacija
Pasirinkite vietą
Universiteto vieta
Kingston, Jamaika
Kalbų studijos
Susisiekti su mokykla
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
BSC. į maisto Service Management
FILOSOFIJA PAŽYMA
Mokslo laipsnis Žinoma bakalauras Food Service Management siekiama sukurti absolventus, kurie gali būti veiksminga vadovai parengimo ir įteikimo maisto dėl nacionaliniu, regioniniu ir tarptautiniu lygiu. Tai vainikuos su antrosios pakopos plėtoti kompetencijas ir įgūdžius, kurie leis jiems teikti priemones ir paslaugas, kad bus pasiekti klientų pasitenkinimą.
Mokymo pabrėžia valdymo vadovavimą maitinimo paslaugų veiklos ir yra skirta ugdyti praktinius, techninius ir vadybinius įgūdžius. Žinoma pirmiausia skirtas asmenims, kurie nori tapti vadovai ir prižiūrėtojai foodservice įstaigose.
Studijas TIKSLŲ
Šio Food Service Management laipsnis tikslai yra šie:
- Norėdami parengti absolventus su įgūdžių ir kompetencijų, kurie atitinka pramonės paklausą profesionalių virėjų ir maisto paslaugų teikimo vadovai.
- Siekiant prisidėti prie nacionalinio ir regioninio augimo ir vystymosi maisto paslaugų pramonė teikiant absolventus, kurie naujoviškų, kūrybiškų ir verslumo, kuris plėtos savo verslo iniciatyvas, taip sukuriant darbo vietas Karibų bendrijos.
- Norėdami parengti absolventus, kurie galės padaryti reikšmingą indėlį į technologijų ir novatoriškų pokyčių, kurie šiuo metu pasitaikančių pramonės tarptautiniu per mokslinių tyrimų ir informacinių technologijų.
- Norėdami sukurti profesionalius ryšius dėl iš pramonės absolventų per bendradarbiavimo švietimo, kvalifikacijos ir profesinės konferencijose.
KURSO DIZAINAS
Ketverių metų bakalauro laipsnį kurso Food Service Management yra skirta patenkinti maisto paslaugų pramonė darbo rinkos poreikius. Mokymo pabrėžia valdymo vadovavimą maitinimo paslaugų veiklos ir yra skirta ugdyti praktinius, techninius ir vadybinius įgūdžius absolventams, kurie gali konkuruoti su kitų maitinimo paslaugų absolventų vietiniu, regioniniu ir tarptautiniu mastu. Jis pirmiausia skirtas asmenims, kurie nori tapti vadovai ir prižiūrėtojai maitinimo paslaugų įmonėse.
BSc. FMV laipsnis siūlo du (2) specializacijos sritis ir tris (3) smulkius aukos. Iš viso kreditų už kursą yra 140. Visos metais 1 ir 2 moduliai bus bendra. Metai 3 ir 4 studentai bus jų specializuotų variantų ar nepilnametis.
Specializacijos sritys yra:
- Maistas ir gėrimai valdymo
- Kulinarijos menas ir valdymas
Nedideli aukos bus šiose srityse:
- prekyba
- Ji
- Susitikimai ir Specialūs renginiai valdymas
Studentai bus reikalaujama užbaigti dvi vasaras profesinės darbo patirties (iš dešimties savaičių mažiausia kiekvieno vasarą), kuri gali būti padaryta vietos mastu arba užsienyje. Praktinis rankų n mokymo daroma Lillian restorane, maisto ir gėrimų mokymo įstaiga dėl Utech miesteliu.
Studentai gali turėti galimybes tarptautinės patirties per stažuotes profesinės ir tarptautinės virtuvės žinoma.
PROGRAMA REŽIMAS
Maisto paslaugų valdymas laipsnis kursai yra siūlomi visą laiką per ketverius metus.
METODAI ĮRAŠAS
Bus trys (3) metodai patekti į kursą:
Normalus įrašas - Pareiškėjas, kuris atitinka įprastą Universiteto baigimo reikalavimus ir sėkmingai per pokalbį. Tai pareiškėjas įvesti studijų kursą 1 metai.
Brandaus įrašas - Per 25 metų, kurie nebuvo patenkintos universiteto baigimo reikalavimą amžiaus pareiškėjas, gali būti priimami į kurso naudojant ankstesnio mokymosi vertinimo (PLA) maršrutas 1 metai. Studentas dirbs su PLA koordinatorius ir paskirtas vadovas sukurti portfelį parodyti žinių, lygiaverčių toms universiteto baigimo standartus ir / ar įgyti PLA kreditą už darbą specializacijos srityje.
Išplėstinė Vietos - Pareiškėjai, atitinkantys pažangių rodymas yra tie stojantieji į universitetą iš kitų patvirtintų švietimo įstaigų, kuriems galima suteikti modulio išimtis bakalauro ir magistro studijų kursų. Studentai, kurie priimti per išplėstinės vieta metodu, bus iš anksto į kurso 3 metų. Tačiau kai kuriais atvejais, pareiškėjai bus reikalaujama imtis būtinų integruoti kursai patenkinti reikalavimus laipsnį.
Tuo interviu, pareiškėjai bus reikalaujama nurodyti savo specializacijos sritis ir / ar nepilnamečių. Studentai, kurie buvo suteiktos Išplėstinė rodymas iš kitų institucijų bus įvesti kursą 3 metai ir jau būtų paskelbta jų pagrindinių jų ankstesnių institucijų. Jie bus reikalaujama, kad padaryti vieną stažuotės laikotarpį tik todėl, kad jie jau būtų baigtas dviejų stažuočių laikotarpiai iš viso 10 savaičių.
Atkreipkite dėmesį, kad visi atvykstantys per pažangių vietą studentai privalo baigti 85% jų viršutinių lygio modulių Utech siekiant įgyti Utech laipsnį.
Patirtinio mokymosi REIKALAVIMAI
Studentai metais 2 ir 3 FMV laipsnių žinoma, bus reikalaujama užbaigti stažuotę per dvi vasaras, dešimt (10) savaičių kiekvienas, patvirtintoje svetingumo ar turizmo organizacijos, vietos ar užsienyje.
Mokyklos stažuotės modulio tikslai yra:
- Padėti į mokinių potencialą plėtrai suteikiamos jiems galimybę dirbti Food Service Management susijusiose srityse.
- Palaiko ryšius su pramone, kad perspektyvi, ekonominę ir produktyvų indėlį į organizacijos per stažuotojams.
- Įjungti organizacijas siekiant įvertinti galimą absolventų.
- Didinti studentų praktinės patirties maisto paslaugų valdymas.
Sėkmingas stažuotės yra privalomi sudarymo laipsnį.
Patekimo į rinką reikalavimai
Kad būtų galima įtraukti į Maisto paslaugų vadybos laipsnis (bakalauro. FMV), pareiškėjai turi atitikti šiuos minimalius universiteto baigimo reikalavimus: a) turi penkias (5) CXC Bendra mokėjimas tarpekliais arba ekvivalentą klasių I, II arba III (III laipsnio priimtas nuo birželio, 1998) arba GCE "O" lygiai , lygiai, B & C anglų kalbos, matematikos ir trys (3) kiti dalykai. (Pirmenybė bus teikiama tiems pareiškėjams, kurių užsienio kalbos).
b) išlaikyti Priėmimo interviu.
Pagrindinių mokslinių tyrimų PROJEKTAS
Studentai privalo baigti integruotos tyrimą stambios mokslinių tyrimų projekto forma. Baigti šį galutinį projektą tikslas yra:
- Įtraukti studentus daugiau pramonės susijusių problemų sprendimas
- Integruoti teorines ir praktines mokslinių tyrimų aspektus
- Skatinti savišvietą
- Skatinti komandos grindžiamą mokymąsi
- Užtikrinti, kad studentai gali įrodyti mokslinių tyrimų metodologijos supratimą
Studentai bus reikalaujama pateikti savo mokslinių tyrimų projektų rezultatus asmenims svetingumo ir turizmo pramonei ir dalyvauti mokykloje metiniame svetingumo ir turizmo EXPO sumontavus ekranas kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas jų pagrindinių mokslinių tyrimų projektą.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Maisto sistemos bakalauras: vadyba, tvarumas ir technologijos
- Parma, Italija