
Bakalauro studijos in
Tarptautinės viešbučių vadybos bakalauro laipsnis
Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management

Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Madrid, Ispanija
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Stovykloje
Trukmė
3 years
Tempas
Dieninės
Mokestis už mokslą
EUR 9 490 / per year *
Galutinis paraiškų davimo terminas
20 Sep 2023
Anksčiausia pradžios data
Susisiekti su mokykla
* per metus + registracijos mokestis
Įvadas
Tikslas: Supažindinti su vadyba per teorinius aspektus ir profesinę patirtį.
Tarptautinėje aplinkoje mokiniai mokosi
- Valdymo metodai, įrankiai ir vadovavimas komandai;
- Kaip ugdyti savo profesinius, teisinius, ekonominius ir kalbinius gebėjimus, siekiant būti įmonės veiklos vadovu.
Tarptautinė viešbučių valdymo programa skirta kandidatams, sėkmingai baigusiems aukštosios mokyklos studijas, o jos galutinis tikslas – parengti būsimus veiklos valdymo specialistus bet kuriame viešbučio skyriuje. Programos trukmė yra 3 metai ir apima 12 mėnesių stažuotę trijų iki penkių žvaigždučių viešbučiuose Ispanijoje ir visame pasaulyje. Studentai įgis patirties, susijusios su būsimos profesijos realybe, ugdys komandinio darbo gabumus ir įgis patirties norimoje ateities aplinkoje.
Laipsniai
VATEL laipsnis patvirtintas Prancūzijos valstybės
Pradinės karjeros galimybės:
Operatyvinės valdymo pareigos bet kuriame viešbučio skyriuje.
Studijų trukmė:
3 metai
Stažuotės:
12 mėnesių, paskirstyta per trejus metus, Vatel pasirinktuose 3–5 žvaigždučių viešbučiuose šiose srityse: Namų tvarkymas ir biuras, Aptarnavimas ir virtuvė bei Vidurio vadovybė.
Kalba:
Anglų kalba (ne gimtoji anglų kalba studentai turi turėti anglų kalbos B2 lygį).
Priėmimai
Programos rezultatas
Ko išmoksi
- Valdymas: įgyti žodyną ir pagrindines sąvokas. Suprasti praktinį valdymo aspektą.
- Rinkodara: Suvokti rinkodaros principų pagrindus ir jų taikymą.
- Kompiuteriai: Atraskite interneto pasaulį ir pritaikykite Office įrankius viešbučių valdyme.
- Verslo ekonomika: Suprasti verslo sampratą ir jo vietą ekonominėje aplinkoje.
- Profesinė kultūra: suprasti profesijos meną. Sužadinti smalsumą ir sužadinti skonį to, kas mus supa, įskaitant gastronomiją, be kitų aspektų.
- Pradėti gaminti maistą ir gėrimus: įgyti bendrų žinių apie restoranų pramonę.
- Namų tvarkymas: paaiškinti skyriaus, glaudžiai susijusio su viešbučio svečių komfortu, veiklą ir kontrolės svarbą šiame pagrindiniame skyriuje.
- Žmogiškieji ištekliai: išmokti pagrindinių žmogiškųjų išteklių valdymo principų.
- Profesionalus įvaizdis: išmokti valdyti savo įvaizdį, suvokti save, dirbti su savigarba ir atpažinti gerbiant kitus.
- Mityba: žinoti mitybos svarbą bet kokio tipo versle, kaip gaminti, gaminti, patiekti maistą ir gėrimus. Sudaryti subalansuotus valgiaraščius, atsižvelgiant į rekomenduojamą kiekvieno žmogaus mitybą.
- Enologija: Supažindinti studentus su vyno pasauliu, gebėti atpažinti įvairias vyno rūšis, perdirbimą, vyno degustacijos vyno derinimą ir patiekimą.
- Prancūzų, vokiečių arba kinų: įgyti darbinį kalbos lygį, kad galėtumėte efektyviai ir efektyviai bendrauti bet kokiame tarptautiniame kontekste
- Praktinis pritaikymas: pritaikyti teorines žinias, įgytas klasėje skirtinguose viešbučio veiklos skyriuose.
- Pajamų valdymas: Suteikti svarbių žinių, metodų ir terminų, kad būtų padidintos pajamos ir viešbučių pelnas, kartu siekiant didesnio pelningumo.