Oficialus aprašymas

TARPTAUTINIS PRIPAŽINIMAS

Institut Paul Bocuse yra tarptautinio elito narys, teikiantis instrukcijas svetingumo valdymo ir kulinarijos meno srityse.

Įkvėptas dviejų jos įkvėpėjų įkūrėjų ir jų neįprastos karjeros - Paul Bocuse, tarptautinė kulinarinių menų žvaigždė ir šimto virėja su 50 Michelin žvaigždžių 50 metų ir Gérard Pélisson, "Accor" grupės įkūrėja, epitome vadovavimo ir verslumo sėkmės - Institutas turi unikalų prestižą Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Mūsų tikslas: perduoti savo aistra ir novatorišką, šiuolaikišką viziją jums, kurią mūsų dėstytojai sugebėjo prisitaikyti prie pokyčių, kaip veikia mūsų pramonė, apmokyti kiekvieną iš jūsų, kad galėtumėte susidoroti su iššūkiais rytoj.

MENO MOKYMAS

  • 140 aukštos kvalifikacijos ir daugiadisciplininiai nuolatiniai profesoriai ir specialistai perduos jums savo tarptautinę vadybinę patirtį visose viešbučių ir restoranų verslo srityse. 40 iš jų turi daktaro laipsnį ar kitą daktaro laipsnį.
  • Mūsų kulinarinis mokymas grindžiamas dalijimusi daugiau nei 20 ekspertų, profesionalių, nuolatinių virėjų patirtimi ir įgūdžiais, įskaitant "Meilleurs Ouvriers de France" komandą.
  • Daugiau nei 150 ekspertų iš viso pasaulio yra mūsų fantazijos mokymo komandos tortas. Galite pasinaudoti savo neįtikėtinos patirties privalumais atskleisti savo paties stilių.

VARTOTI JŪSŲ GYVENIMO KONTROLĘ

Mes esame tarptautiniu mastu žinomi dėl to, kad žmonės yra mūsų požiūrio į švietimą centre. Mes stengiamės atpažinti ir išryškinti talentą pasitelkiant unikalų požiūrį, kuris padeda kiekvienam asmeniui tobulėti ir atskleisti kiekvieną jo asmenybės aspektą.

Su mumis galite pritaikyti savo mokymąsi, pasirinkdami pasirinkimus, kurie pagerins jūsų įgūdžius pagal jūsų sugebėjimus ir profesines bei asmenines siekius.

EMBRACE TOLESNĖ

Mūsų programos nuo bakalauro laipsnių iki doktorantų grindžiamos tarptautiniais akademiniais modeliais, suteikiant jums universitetinį ir profesinį pripažinimą visame pasaulyje.

Institut Paul Bocuse yra vienintelė Europos mokymo grupė, kuri specializuojasi svetingumo industrijoje, turintiems savo universiteto mokslinių tyrimų centrą.

Naujovių šaltinis, kuris skleidžia ateitį, šis tyrimas nuolat praturtina mūsų programų turinį ir užtikrina, kad mes esame švietimo srityje.

Mūsų švietimo sistemos pagrindu mūsų metodai ir praktika visada buvo dinamiškos ir kūrybingos, įskaitant:

  • Tarpuniversitetiniai atvejų tyrimai
  • SPOCs
  • Rimtus žaidimus
  • Mokymasis per žaidimą
  • Apverstos klasės
  • Verslo inkubatoriai

Mes skatiname mokytis per patirtį, suteikiame jums labai specifinių įgūdžių, kad galėtų atverti savo mintis kartu su aukšto lygio praktine patirtimi.

Teorija pakeičia praktinį mokymą: bendradarbiaudami su mūsų partnerių bendrovėmis, dalyvausite įvairiuose bendradarbiavimo projektuose. Šis mokymosi metodas padeda sustiprinti tai, ką jūs žinote, suteikia jai prasmę, plėtoja savo verslumo dvasią, savo vadovavimą ir sugebėjimą išreikšti save viešai.

Institut Paul Bocuse studentai dalyvauja svarbiuose renginiuose, pavyzdžiui, SIRHA, kurdami naujas koncepcijas, kurios įkvepia visą profesiją.

KŪRYKITE NAUJĄ GALIMYBĘ JŪSŲ ATEITIES

Mes esame pirmoji koledže skirta svetingumo ir kulinarijos menų su plėtros centru. Jį sudaro ekspertai iš svetingumo industrijos ir žmogiškųjų išteklių trenerių, kurie padeda susieti skirtingus savo karjeros plano etapus.

Per savo indukcijos savaitę atliksite įgūdžių vertinimą ir asmenybės testą, kad nustatytumėte savo asmeninį ir profesinį profilį, kad galėtumėte su mumis nuspręsti, kaip jūs norite tobulėti, kad padėtumėte integruotis į darbo vietą ateityje.

INSTRUKCIJA ŽINGSNYJE, KURIAME KONSTANTAS PASIKEIKIAMAS PASAULIS

Jūsų sugebėjimas galvoti apie ateitį, būti aktyviu nuolat besikeičiančiame pasaulyje, padės išplėsti techninius ir valdymo įgūdžius, kuriuos įgysite per savo ugdymą.

Mes esame čia, kad padėtume jums visą savo gyvenimą ir įsitikintumėte, ar jums rasti tinkamą jums kelią esamose ar būsimose viešbučio ir restoranų pramonės srityse.

Programos mokomos:
  • Anglų
  • Prancūzų kalba

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Bakalauras

Institut Paul Bocuse

Svetingumo pramonė reikalauja prisitaikymo ir gilių žinių apie vis sudėtingesnių tarptautinių klientų elgesį, gyvenimo būdą ir interesų sritis. ... [+]

Prisijunkite prie naujos kartos vadybininkų, vadybininkų svetingumo industrijoje, būti standartiniais mūsų novatoriškų vertybių nešėjais

Svetingumo pramonė reikalauja prisitaikymo ir gilių žinių apie vis sudėtingesnių tarptautinių klientų elgesį, gyvenimo būdą ir interesų sritis.

Jūs sukursite didelę pridėtinę vertę turinčią valdymo kompetenciją, kurią reikalauja didžiausios tarptautinės grupės.Jūs esate natūralus lyderis ir dėka savo asmenybės, jūs turite viziją, kuri tikrai išsiskiria ir gali būti individualizuotos paslaugos.Esate susipažinę su naujausiomis technologijomis, kad padidintumėte klientų patirtį, taip pat savo profesijos kodus ir perkeltumėte juos į savo verslo dvasią.... [-]
Prancūzija Écully
Registracija galima
Anglų,Prancūzų kalba
Dieninės
4 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba